Guest Stelian Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Incerc sa repar un tv 11AK19E-3 caruia i s-a ars optocuplorul din sursa. Dupa inlocuire are imagini multiple inclinate la 45 grade spre stanga iar baleiajul vertical se deplaseaza in jos. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am schema lui. Va multumesc. Link to comment
domi Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Eu zic ca ar trebui sa-i reinscrii memoria ,daca ai trecut de faza cu tensiunile (toate tensiunile sunt bune ?).Din pacate nu am dump pentru el. Link to comment
I.Dani83 Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 E desincronizat .Inscri un nou dump si verifici semnalele de sincronizare BV BO . Link to comment
Guest Stelian Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Am gasit dump-ul si am rescris memoria. Doar doua linii erau diferite. Nu s-a schimbat nimic in functionare. Defectul se mentine. Link to comment
Tavi Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 o fi jungla defecta daca nu se modifica nimic cu mai multe dumpuri Link to comment
kostel Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Dupa ce ne spui de unde esti te mai ajutamParca jungle este TDA 8843?Daca da avem si iti pot trimite Link to comment
Guest Stelian Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Acum tv 11AK19-E3 a inceput sa fuga de pe posturile memorate. Periodic trebuie sa reglez si sa memorez posturile. Defectul poate fi in procesor sau vreo tensiune nu este stabilizata? Va multumesc anticipat. Link to comment
Recommended Posts