Adrian_BBS Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Salutare.....la un traf de 25,5V(asa imi arata pe aparat)....ce kit de a,plificare imi recomandati.....sau cati wati pot scoate din el(scuze daca nu m-am exprimat bine).... Link to comment
vio2007 Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Trebuie sa zici si curentul care se poate obtine ( sau puterea trafului), iar tensiunea daca este alternativa sau continua . Link to comment
Adrian_BBS Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 tensiunea este continua(ma refer la secundarul trafului).......+/gnd (simpla )25,5 si amperaj cred ca are 1-2A.......inca odata imi cer scuze daca nu m-am exprimat bine Link to comment
Yo4You Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 TDA2040 poti alimenta doua module Link to comment
Guest releu Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Salutare.....la un traf de 25,5V(asa imi arata pe aparat)....ce kit de a,plificare imi recomandati.....sau cati wati pot scoate din el(scuze daca nu m-am exprimat bine).... Adrian_BBS, ar trebuii sa mai vii cu detalii zic eu.... sorteh, cred ca ai inceput sa faci reclama mascata, de ce nu ar incerca omul asta: http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=486 sau asta: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=52 etc. Nu prea ma pricep eu bine ce sa-i recomand doar daca prezenta si alte detalii dar nu imi place cand intentionat sau nu pe acest forum se face reclama mascata anumitor produse, dar numai alea, de parca acest mic colt al electronistilor s-ar rezuma numai la: "X", "Y" firme. Tind sa cred ca...acest forum este forumul acelor "X", "Y" firme si nu a electronistilor asa cum se pretinde a fi. vio2007, ai dreptate trebuie sa vina omul si cu alte detalii. P.S. Daca stau bine sa ma gandesc avea dreptate donpetru intr-un post candva...dar prefer sa ma abtin ca sa nu devin OFFTOPIC[/b] Link to comment
Adrian_BBS Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 multam pt raspunsuri.......m-am gandit sa cumpar kitul acela de la adelaida de 50W mono dar nu stiu daca e o idee buna....mai astept pareri Link to comment
Recommended Posts