Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marci de sigurante automate de incredere


Recommended Posts

       Buna seara, pentru cultura mea generala, si pentru ca ieri trecand prin leroy merlin mi-au picat ochii pe niste sigurante automate marca Total Green la un pret care prea batea la ochi (cu minim 4-5 lei mai ieftin decat acelasi tip de siguranta de la alt producator), am zis sa intreb pe aici care sunt producatorii in care putem avea incredere atunci cand proiectam tabloul electric, si care sunt producatorii in care nu putem avea incredere. Eu din cate stiu, sau am auzit, de incredere ar fi Legrand, Gewiss ,Schneider Electric si cam atat.

Link to comment
Acum 18 ore, Dan85 a spus:

Cum zici, nu te contrazic.  Mergi pe noark e mai ieftinache.

Eu merg în 90% din lucrările mele pe Schneider, care din punctul meu de vedere sunt superlativul absolut în materie de disjunctoare, dar am lucrat și cu Gewiss, Legrand, dar și Noark. Săștii că Noark mi s-au părut mai bune decât Legrand pe partea de calitate a bornelor de racord.

Link to comment
Acum 16 ore, dorofteius a spus:

Funny , ca spuneti Eaton....

Au picat MPR-urile, si o siguranta 4P, era inca in picioare.

Pt mine eaton sunt gunoaiele.

Fostele Moeller, transformate acum în Eaton, erau printre cele mai contrafăcute mărci de disjunctoare, dar Eaton îmi par mai bune decât înaintașele lor. Totuși, trebuie să recunosc că dintre toate mărcile enumerate până acum, Eaton ar fi pe ultimul loc în alegerile mele și regret că spun asta, întrucât unele dintre ele sunt fabricate în România, iar eu sunt adeptul cumpărării produselor românești (dar pentru asta trebuie să aibă și o calitate corespunzătoare).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines