Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Termica Robinet Umplere Blocat/Intepenit


Guest Geoweb35

Recommended Posts

Guest Geoweb35

Buna ziua, am o centrala termica Sime Format Zip Bf si vreau sa-i fac o umplere ca sa-i creasca presiunea deoarece este la 0,2 , am incercat sa invart de robinetul de umplere (in sens invers al acelor de ceas) si nu se invarte, am pus putin in otet in speranta ca o sa invarta dupa aceea si s-a curatat un pic de calcar, ce pot sa-i fac? am atasat o poza de pe internet cu un ax identic.

 

wW81MEu.png

 

qjZoOcG.jpg

 

YRVVp6X.jpg

Edited by Geoweb35
actualizare
Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Repetă curățarea, folosind sare de lămâie în loc.Îmbibă un șervețel cu soluție concentrată de sare de lămâie și înfășoară zona afectată.Lasă câteva zeci de minute să lucreze și încearcă iar.Poate ar fi util și să încălzești partea metalică cu un uscător de păr.

Link to comment

Detartrant ... aplicat cu o pensula . Dar supravegheat , proba dupa 1-2 minute . Dupa deblocare , spalat bine zona , cu o periuta ... , a avut pierderi , dupa " verdele " de pe - acolo . Se poate incerca si cu un spray de deblocat suruburi , daca exista ...

Edited by gauss
Link to comment
Guest Geoweb35

Multumesc, o sa incerc si cu sare de lamaie, acum nu am in casa, cumpar si fac proba, e nasol ca vine in jos cand incerc sa pun ceva acolo, curge si nu ramane acolo unde trebuie, nu am detartrant dar o sa incerc cu sare de lamaie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines