Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

eu nush...

Guest redweed

Recommended Posts

Guest redweed

eu nu stiu daca e pe bune, atata ca e usor sa asculti telefoanele si ca anu asta Connex o sa lanseze un serviciu de localizare a telfonului mobil [informatie furnizata doar titularului sau imputernicit]. Pe mine ma sperie si faza cu localizarea care se face super ushor, da imi cumpar o cutie de plumb ca nici eu nu pot scoate bateria din telefon. Sper sa ne lamureasc cniky cu codu ala.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply
Guest redweed

nu cred ca trece ceva prin cutie de plumb. eu am anvelit un nokia cu semnal super-bun in staniol si am bagat hands-free. n-avea semnal deloc.:) si daca ma gasesc ce imi fac? ma duc cu masina pana la banca sa imi platesc factura? nush cu ce ii ajuta da daca pe ei asta ii face fericitzi,sa ma localizeze. Mi-am amintit ca am un prieten la reprezentantza conenx din tm si ala ma rezolva, trebe sa merg sa imi schimbe un sim si il intreb. da in contractu pe care l-am semnat cu ei scrie altceva,ceva de genu ca nu divulga NIMANUI informatii decat in caz de fortza majora. ce intzeleg ei prin asta???

Guest ftraian

si daca-l bagi in cutie de plumb ce rezolvi :?: :?: :?: mai bine il vinzi ca tot asa o sa te folosesti de el :lol: :idea: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines