Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Televizorul nu pornește și nu este nici măcar în stand-by. Singura tensiune este de 315 V pe condensatorul mare c801 de 220ųF/450V , iar tensiunea de 125 V este nulă. După o verificare a electroliticilor cred că sursa KA5Q0765 este defectă.  Aștept orice alta sugestie.  Mulțumesc 

Link to comment

Televizorul a mai refuzat să pornească în urmă cu câteva luni dar după ce am umblat pe la cabluri pe la mediabox, am pornit. La fel s-a întâmplat și acum și ăsta e motivul pentru care nu pot să cred că e sursa căci  comportamentul este mai degrabă tipic unui electrolitic sau chiar o lipitură rece.   Păreri  ?

Link to comment

In pinul3 ar trebui sa fie in jur de 12v pe pinul5 nu este tensiune? aceste integrate se intrerup pur si simplu si nu mai face nimic , dupa cum spui atunci integratul este defect , dar inainte mai verifica in pin 5 sa nu fie scurt de la dioda zener + de asta schimba dioda D804 1N4148 fara sa o mai masori pur si simplu schimbo

Link to comment
La 16.10.2018 la 21:05, trasorv a spus:

Nu am reușit nimic,  am înlocuit și sursa dar fără  rezultat. În clipa asta nu am nicio idee, sunt bulversat total căci încă cred că defectul e în alimentare. Tot ce mai trebuie să fac este să verific toate diodele  ......

 

Daca nu ai reusit , poti trimite sasiul la mine sil rezolv eu , detalii pe MP

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines