Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv BRIONVEGA

Guest Flash

Recommended Posts

Guest Flash

Daca poate cineva sa ma ajute cu o schema de TV Brionvega (LED TVC 20). E un Tv semiportabil, ceva in genul Sport-ului de la noi ,dar color.E de productie italiana.Am gasit ceva pe la http://www.eservicio.bg,dar nu seamana nici pe departe.

Asadar daca cineva are o schema "ma intereseaza"

Cu stima ...Flash

• Replies 21
  • Created
  • Last Reply

nu sant mai cu mot.dar nu stiu cati useri faceau upload pe tibor56.hyperlinx.cz/index.php(acum 4-5 ani) sau alte forumuri pe care le stii prea bine, n-are rost sa le insir aici.Oricum nu ma supar fiindca te stiu de prea mult timp(de pe forumurile de afara)-

Guest Flash

Multumesc f.f.f. mult Tavi ptr. schema. La fel si tie TV1 ptr. indicatie !TV1,ai perfecta dreptate in ceeace ai spus ,dar,(exista ca intodeauna si un ..dar!),trebuie sa tinem seama si de problemele de "ordine interioara",ma refer la regulile impuse de cei ce raspund de buna functionare a forumului.Uneori acestea sunt mai drastice ,alteori mai lejere! Ce putem face ! cand o sa ne deschidem si noi cate un Forum,ne impunem regulile pe care le dorim...Nu stiu ,poate si caldura asta e de vina,ptr.ca vad ca toti suntem un pic mai nervosi ca de obicei.Va las...inca o data va multumes amandorura(nu stiu daca e corect cuvantul folosit dar...) cu stima si respect Flash

Guest Flash

Tavi de ce incerci de fiecare data sa crezi ca cineva are ceva personal cu tine, sau cu forumul pe care i-l gestionati(pot sa spun cu toata convingerea BINE)?.Fiecare dintre noi are si plusuri si minusuri,functie probabil de, starea de moment sau de multe altele....Eu am fost foarte sincer in ceeace am zis.Nu stiu ce intelegi tu prin "avatar"!!!DEX-ul spune ca avatar+reincarnare succesiva a unei fiinte sau;sau =transformarea neprevazuta care intervine in evolutia unei fiinte sau a unui lucru.....;si vine de la fr.avatar.Iti multumesc inca o data ptr.schema de Brionvega,echiv.cu Seleco sasiu BS665.Ceva totusi nu e bine,am senzatia ca e un model mai vechi...comanda sursei e tranzistorizata (un tranzistor e oscilator dupa care urmeaza un Darlington ce comanda un BU625)Am impresia ca aici e "buba ".Nu-mi da tensiunea de 115V,ptr. alimentarea finalului de linii , care e un BU508.Stop am vorbit prea mult ...si cine vorbeste mult spune si multe prostii!!!Cu stima ...Flash!

Flash ?tu despre ce vorbesti ?nu ti-a zis nimeni nimic de avatar tie ( nici nu ai :) )si de unde ai scos faza aia ca eu incerc sa cred ca are cineva ceva cu mine ?faza cu avatarul era legata doar de tv1 , care se crede smecher si isi pune locatia Rm Valcea desi nu este de aici, si la avatar pune poza care o am eu pe alt forum , evident intentionat , ca sa imi arate cat de tare este el cat priveste tv-ul tau, inteleg ca este diferit fata de schema ? are altfel sursa ? spune ce scrie pe sasiu , undeva poate exista scris BS ....

Guest Flash

Scuze!Toata discutia dintre tine si TV1, a aparut in topicul meu si ma gandeam, ce naiba am facut,cu ce oi fi gresit,mai ales ca nici nu stiu ce inseamna -avatar-in vocabularul forumistilor... Deci inca o data scuze !Caut pe sasiu si daca gasesc ce mi-ai sugerat ..BS.....te mai deranjez.Cu respect ...Flash

Eu nu sint smecher; smecher te crezi tu cu toti userii si atotstiitor;e dreptul meu sa pun ce avatar vreau(nu l-ai inregistrat la OSIM) si sa-mi trec locatia cuvenita.Sau vrei sa vrei sa-ti arat si buletinul?Te iei de mine fara motiv si cauti sa-mi gasesti nod in papura din orice.In viata mea n-am vazut om mai arogant( asa esti de fapt si cu prietenii pe care ii ai ) decit tine si mai pus pe harta.De banuit,ai banuit locatia proxy-ului folosit.Eu nu am nimic cu tine,dar invata si tu sa respecti si pe altii(chiar daca esti moderator sau proprietar de forum) fiindca in relatiile cu useri de pe forumuri straine nu te comporti in felul asta.

ma rog , in general papagalii si maimutele imita pe altiipacat ca nu poti mai mult , pentru ca la depanare te pricepide unde stii tu ce prieteni am eu ?nu ma iau de tine fara motiv, eu te-am rugat doar sa iti treci locatia la profil , si tu ai ales ca raspuns aceasta bataie de joc la adresa mea macar spune ca atata poti , ca sa nu te mai bag in seama pe viitor

Din ca am citit prin diferite topicuri am observat ca TV1 este destul de bun.Nu cumva o fi chiar TaviCam multe asemanariT(a)V(i) seamanaamandoi din ValceaAmandoi cunosc forumuri straineCam ciudat!Daca nu este asa nu va suparati pe minePoate mi s-a parutCeilalati useri ce ar zice?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines