Guest crysswald21 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 AM UN MONITOR CARUIA I-A CRAPAT O REZ. DE LANGA UN TRANZISTOR,NU STIAM VALOAREA, AM PUS ALEATOR MAI MULTE REZISTENTE PANA CAND UNA DE O VALOARE MAI MICA APROX12 OHMI A DAT CEVA REZULTATE DAR ACU TOATE BUNE SI LALOCUL LOR DAR TOTUSI RAMANE IN STANDBY SI I-MI OPRESTE CALC. ESTE VORBA DE UN CTX MODEL X50 VA ROG DACA AVETI VRE-O SUGESTIE NU EZITATI :rolleyes: Link to comment
cristiansen Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 unde este postata rezistenta in emitor sau colector sau in circuitul de alimentare? Link to comment
Guest crysswald21 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 apoi nu stiu exact dar oricum am rezolvat cu asta-am luat tubul si l-am pus in locul celui de 14'' si i-am dat la max potentiometrul din trafo dar dupa o vreme tot se incetosaza. ce-i drept ceva mai tarziu dar nu stiu ce sa-i mai fac poate sa fie vre-o rez. pe inalta sau pe finalul video(aia de se prinde pe tub?) ca se vede si cam prea insorit dar asta o reglez din meniul monitorului. mersi! :smt004 Link to comment
Everest Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Fa o poza la placa (partea cu piesele) si posteaza aici ....... poate am un sasiu dezmembrat si te ajut cu placere.PS - Incercuieste piesa defecta ........ si NU mai scrie cu majuscule !!!! Link to comment
Recommended Posts