Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Volum bluetooth radio sd usb PNI


Postări Recomandate

Salutare! 

Am montat pe masina un radio sd usb de la PNI. (Stiu, proasta alegere). Ideea este ca volumul difera foarte mult intre surse. Pe radio si usb/sd am un volum, iar la muzica redata prin bluetooth de pe telefon, volumul este  foarte redus, chiar daca din telefon setezi volumul la bluetooth la maxim. In aceste conditii, sunt nevoit sa dau volumul casetofonului spre maxim pe bluetooth, iar la comutarea pe orice alta sursa, daca uit sa il reduc inainte, fac direct infarct, volumul este insuportabil. 

Pentru a evita asemenea situatii, m-am gandit sa va intreb daca se poate interveni in aparat in sensul maririi volumului modulului de bluetooth, sau trebuie sa adaug un preamplificator dupa acest modul? Multumiri anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa se manifesta toate, indiferent de brand, pe USB/bluetooth se aud mai incet...neadaptare de impedanta/nivel de semnal pe iesire intre modulele chinezesti.Cel mai simplu puneti un rezistor la iesirea modulului FM, daca puteti identifica care este iesirea(unele sunt atat de miniaturizate ca e greu de gasit pinul respectiv).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări