Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rebobinare sau schimb cu alt traf toroidal.


Guest DGladiator

Recommended Posts

Guest DGladiator

Salut la toata lumea, va rog mult sa ma ajutati.Am un traf toroidal de 600VA cu priza mediana de 2X35V(parca am mai adaugat cineva niste spire sau a scos normal era cam 2x24V).Nu prea ma pricep la trafuri, as dori daca se poate sa-mi spuna sau sa ma duc la cineva sa mi-l rebobineze.Vreau sa il folosesc pentru doua kit-uri cu cate 2 perechi de finali fiecare 2sc5200/2sa1943, intreb aici pentru ca mar interesa si care este tensiunea de alimentare pentru asa ceva, cel de la care le-am cumparat nu mi-a spus, am gasit totusi ceva asemanator la elprod.ro dar tinand cont de e vorba de 200w nu de 100w cred ca teniunea de alimentrare trebuie sa fie mai mare. Va rog mult sa ma ajuti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest DGladiator

Mersi, sincer nu prea am stiu unde anume sa pun postul :yawinkle: ,a si apropo kiturile deja le am, fostul proprietar mi-a spus ca se alimenteaza la 50 V da iti dai seama ca ar spune orice ca sa isi vanda marfa. Am sa pun niste poze daca este necesar sa vedeti si voi despre ce e vorba.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines