Rang3r Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 salutAs avea nevoie de o schema monitor philips model: 107e51 sasiu v2017.Am cautat pe internet, si pe forum, dar nu am gasit acest model. Mai mult partea de sursa ma intereseaza.Mersi. Link to comment
Rang3r Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 salut Tavi, mersi schema, intr-adevar sunt asemanari intre cele doua surse, dar din pacate partea de primar este total diferit. Monitorul a primit un soc si aproape toate piesele din primar (rezistente, mos, oscilator) au zburat pe bucati. In mare am schimbat rezistentele, condensatoarele, diodele redresoare dar nu imi dau seama ce fel de mos si oscilator s-ar potrivi. Daca ma poti ajuta cu aceste detalii as fi recunoscator.p. s.: Oscilatorul (8 picioare) am incercat sa schimb cu UC3842 dar nu se potriveste.Sursa este fara optocupla... Link to comment
PETRE66 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 foloseste busola . Intorci pcb-ul (parte cablata) si ai opt dip . Pin de alim si masa ,plus comanda tz necunoscut , Daca e jonct. ,are un c si o dioda in paralel.In caz contrar ai o rez de ord-ul ohmi-lor. In rest ,las la latitudinea ta . Hai ,ca nu e greu ! Link to comment
Rang3r Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 m-am uitat si este prima varianta...condensator si dioda in paralel Link to comment
Recommended Posts