Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme samsung ck 5013z

Guest teocris

Recommended Posts

Guest teocris

Rog pe cei care imi pot da o mana de ajutor in depanarea tv samsung ck-5013z ,si anume tv-ul functioneaza bine (are imagine si sunet)dar nu pot schimba canalele decat pe 1si 10,iar cand vreau sa schimb pe alt canal imi apare cleared.Eu banuiesc ca,cu toate ca am mas. tens. de alimentare a lui pca84c640p/019(microprocesorul) si frecventa osc. acestea fiind bune ,microprocesorul este defect.Pentru a fi mai clar tunerul functioneaza ,acesta scanand toate posturile tv.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

cauti programul pe 1 sau 10....apesi store.....scrii ce cifra vrea muschiul tau (sa nu treci peste maxima :smt003 ).....si apesi iar store si revii la cifra pt. care ai optatsau ai schimbi memoria

Guest boody

Iulu07 are dreptate asa busisem eu vro 20 de programe in loc de STORE am dat CLEAR si eu cica gaseam programe si le memoram cu CLEAR cand de fapt le stergeam. cand am ajuns la final nici nu mai mergeau deloc aparea ca la tine cand dadeam de la 10 la 30 toate cu clear, apoi am cautat un prog pe 30 si am dat store apoi am scris 29 si s-a memorat programul 29 devenind functionabil, apoi am cautat pe 29 si am dat store la 28 si asa mai departe :rock: Si va rog.. nu ocoliti topicul meu(probleme la o esire de la un preamplificator) ca si eu va ajut cu cea mai mare placere din ce stiu.. cel cu problema la preamplificator, cei cunoscatori.. intrati acolo si dati-mi o idee, nu mai stiu ce sa fac pls

• 3 years later...

Salut!Am si eu o problema cu un medion MD3735VT cu CTV322S V2.0 care imi face aceeasi treaba... Ori pe ce canal mut imi apare CLEARED, Nu memoreaza nimic nici macar PP-ul.Am schimbat memoria 24c02 tot nimic. (am programat-o cu un dump aflat pe net)Poate imi dati vreun sfat ceva... sa fie oare procesoru dus?Multam!P.S. Pe SDA si SCL cat trebuie sa am in regimul normal (fara sa-l butonez) am masurat ~5v pe ambeleL.E. am gasit trebuie sa fie 5v.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines