Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu soud blaster audigy se 7.1

Kytan666

Recommended Posts

mi-a scos peri albi... am vrut sa dau drumu la 5.1 pe 4 sateliti si un bass , centralul nu ma intereseaza. setat totul corect nu merge in winamp , in jocuri merge beton, eax , super sunet .. in power dvd cu dvd orig merge , activat tot ce trebuie in winamp ..nimic in media player aveam front si bass , la un moment dat surpriza (fara sa ii fac nimic) am front si bass si in winamp , rear nimic , scot placa las onboardu realtek 7.1 nici ala nu vroia sa mearga in winamp , dau play in media player merge , dau stop dau play in winamp merge si acolo ... pun creativu inapoi nu merge , fac update de le ai pe net .. nimic , mai gasesc un update il fac si pe ala ... mergea si rear in media player dar distorsionat tare ... acum dupa ore de bifat obtiuni si debifat (aceleasi de pana acum deci nui-am facut nimic nou..)merge front , bass , si doar stanga pe rear .... plesnesc de nervi , am auzit ca , creativu are probleme cu drivere , adica doar unele vers merg ... si nu las onboardu ca nu stie de nimic .. pe audigy am 24 biti , am crossover , eax2 ... cabluri , amplificari totul e bun .. eu am ramas fara idei :axe:

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kytan666

3

• margarit2001

1

• Sonic

1

Top Posters In This Topic

Guest Timofte Silviu

incearca asa (cel putin la mine a mers) din winamp-->options-->preferences-->Output-->selecteaza DirectSound-->Configure-->Device-->selecteaza placa ta de sunet (vezi sa fie bifat "allaw hardware acceleration" -->Ok restart winamp si ar cam trebui sa mearga. Din setarile placii de sunet sa fie 5.1.O zi buna

asta e primu lucru facut , tot ce tine de setari , e facut , m-am documentat pe net inainte sa postez .. deocamdata merge fara un rear .

cu acea optiune am sunet de acuma , oricum , am sa ma reprofilez pe alta firma si gata , creative au o gramada de probleme cu driverele .. si un suport de 2 lei .. la update vroia sa-mi bage drivere de sb live lol .. merge dar fara eax ..

• 3 weeks later...

cu mai multe modele de la acest producator am avut probleme

nu ca nu ar fi bune ci prin faptul ca driverele erau varza

pana cand am gasit:

http://www.kxproject.com

:prayer:

apoi totul se rezolva imediat, fara driverele fabrica adica fara batai de cap,

:supz: