Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina Nei CX 725

Razvan_nicusor

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan_nicusor

3

• PETRE66

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest boody

la ce iti trebuie?? daca ai combina poti sa te uiti pe fiecare piesa si sa o masori si sa o schimbi eventual piesa defecta, nu va inteleg pe cei care vreti schema cand aveti aparatul in fata, si nu de alta dar.. se gasesc foarte greu schemele astea.. si eu am cautat la inceput.. niste scheme de la niste aparate si n-am gasit de asta zic

Nu am avut eu ca tehnician scheme . Dar poate te pot ajuta .Spune-ne , ce problema are ? Ptr. booby, pastreaza-ti parerile !!! Uneori : "tacerea e de aur" !

Pentu Boody -defectul nu consta intro piesa arsa. Am desfacut modulul de comanda CD -un microswich defect ,play -si sper sa nu pun aiurea mufele la montaj,cele cu intrarea de semnal de la cas ,radio si CD.Pe placa respectiva se afla si butoanele de mod , egalizatorul si volumul. Multumesc pentru raspunsuri.

poti face o poza ? daca nu ,atunci poti sa identifici cupla dupa pin de masa , te uiti la cele de la servo si le vei identifica usor .Succes