Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware Vortex LEDV-24E1D


Postări Recomandate

Salut,

Din pacate, in urma cu cateva zile m-a lasat TV-ul, un Vortex LEDV-24E1D, fara sa dea nicun semn inainte. Ca si simptome, dupa alimentarea de la retea, se aprindea LED-url rosu, iar cand dadeam comanda de pornire, se facea verde pentru cateva secunde, apoi revenea in rosu, fara a afisa vreo imagine. M-am gandit ca treaba se rezolva cu un simplu update de firmware. Am gasit pe net un posibil soft, l-am pus in root-ul stick-ului, l-am bagat in USB-ul TV-ului, iar cand i-am dat ON, a inceput sa clipeasca LED-ul, semn ca se scria memoria. La final si-a dat restart, dar cand a pornit imaginea cu VORTEX e afisata deformat. Banuiesc ca firmware-ul era, poate, pentru un display mai mare, dar acum problema e ca nu imi mai ia comenzile de la telecomanda, merg numai butoanele lui si nu mai vrea sa faca update daca ii pun stick-ul in USB.

Banuiesc ca trebuie rescrisa direct memoria de pe placa lui, insa nu am mai gasit pe net niciun link valid pentru acest TV. Mai jos am pus cateva date despre el:

Marca: Vortex

Model LEDV-24E1D

Display: CX240LEDM

Daca cineva dintre voi are salvat continutul memoriei acestui TV sau vreo solutie care sa ma ajute sa-l recuperes, ii sunt recunoscator. Am atasat si un set de imagini cu modul in care afiseaza acum TV-ul. 

Va multumesc anticipat, o zi frumoasa!

Alex.

rsz_1rsz_20180624_144206.jpg

rsz_1rsz_20180624_144149.jpg

Link spre comentariu
On 7/1/2018 at 9:23 PM, tehtronics said:

incearca...

E247210 7z

 

Va multumesc frumos pentru sprijin! 

Am download-at fisierul, iar in weekend voi ajunge la tara (unde am dus TV-ul) si voi incerca rescrierea softului. O intrebare as mai avea, fisierul din arhiva il copiez pe un stick USB sau trebuie scrisa direct memoria cu un programator?

 

Multumesc, o zi frumoasa!

Link spre comentariu

Astazi am incarcat fisierul pe un stick USB, l-am bagat in TV si apoi am alimentat aparatul. Dupa o perioada de 30 - 40s in care LED-ul de stare a licarit rar verde - rosu, a incaput sa licare alert. L-am scos din priza, am scos stick-ul si apoi l-am realimentat. TV-ul a pornit corect, afiseaza imaginea ok si pare ca totul este in regula.

Va multumesc inca o data pentru ajutorul oferit! Numai bine va doresc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

sa nu mai deschid si eu un topic despre Vestel, am un tv Vestel model 32e18dc care la pornire afisaza doar sigla , daca dau o comanda din butoane sau telecomanda stinge displayul si dupa circa 3 secunde apare iar sigla, dupa "umila" mea experienta in lcd - led banui ca trebuie rescris firmware-ul, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un dump sau macar o informatie?, pun si o imagine cu eticheta din spate

20180901_173112.jpg

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator misuleana

Buna seara. Va rog un  update de soft la un tv Vortex model : VLED-32T1D. Mentionez ca nu am facut nici un update da cand l-am achizitionat. Va multumesc frumos si o seara buna sa aveti.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări