Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casesetofon Blaupunkt codat

cosmin_h

Recommended Posts

Salutare!Am si eu un casetofon Blaupunkt blocat pe care din pacate nu stiu cum sa il deblochez, daca cineva stie cum il pot debloca il rog sa ma ajute si pe mine :prayer:Mda se pare ca am uitat sa pun si cealalta poza. :weedman:

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Pai problema e ca nu am mai scris pana acum o memorie si nu stiu exact care schema sa o folosesc din link, asa ca daca ati putea sa ma sfatuiti si pe mine cum e mai bine! (sa incerc sa scriu memoria sau sa ma las de "meserie")Eu sincer as incerca sa o scriu numai din curiozitate ca sa vad daca reusesc sau nu(asta bininteles cu ajutorul vostru)Va multumesc pentru timpul si ajutorul acordat!PS: Astept sugestii in legatura cu scrierea memoriei :yawinkle:

pai cu ce memorie e facut casul tau ?parca cu 93cxxdaca e asa faci schema Microwire eeprom adapterdaca e cu 24cxx o faci pe I?CBus eeprom adapterdar poate e cel mai bine sa duci memoria la cineva care are deja programator si sa o inscrie cu binul ce l-am trimis :yawinkle:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines