Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
traianpop

copiere HDD

Recommended Posts

Se da urmatoarea problema:-la serviciu trebuie schimbat calc. cu unul mai performant.Principalul program este WinMentor(desigur,cu licenta).Intrebarea mea este : cum se vor putea copia datele pe un HDD nou?merge cu "copy-paste" HDD1>HDD2?sau,cum se poate "selecta " sa se transfere numai ce tine de WinMentor?Va multumesc!!!

Link to comment
Share on other sites

Da ,e adevarat ca se poate reinstala,dar ma refeream la altceva.Adica la numeroasele intrari-iesiri de produse,borderouri etc...(aceste modificari,cum se pot transfera?)De asemenea ,intrari de produse noi,colaboratori noi,si toate celelalte.Imi cer scuze ca am fost incoerent mai inainte,iar acest program e plin de "gauri negre",pentru mine!

Link to comment
Share on other sites

Daca vrei sa se pastreze setarile se reinstaleaza aplicatia pe curat pe noul HDD si apoi se inlocuieste directorul WINMENT(cred ca e suficienta doar pastrarea directorului DATA) cu cel de pe vechiul HDD(e indicat ca si Mentorul vechi sa fie updatat la varianta ce se instaleaza pe curat). Daca nu, cred ca e suficient doar pastrarea directorului MSAVE, programul fiind protejat de cheia externa(USB, paralel) si nu de HDD sau alte minuni.

Si cum zici ca ai licenta la el e indicat sa suni sau sa trimiti un mail la producator sa afli mai multe informatii. :yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines