Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Picior/suport monitor


altuser

Recommended Posts

Va salut, am un monitor acer v226hql. Monitorul face parte din categoria celor mai ieftine, minimaliste. Nu poate fi reglat pe inaltime. As dori sa il inalt. Monitorul are sistem VESA, are pe spate 4 gauri pozitionate in colturile unui patrat cu latura de 10 cm. 

Caut un picior sau suport monitor pe care sa il modific sau sa il folosesc ca atare. Cel pe care il am e foarte fragil, nu imi permite modificari.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am standuri ajustabile pe inaltime, pentru monitoare Samsung de 19" (VESA 75).

Problema este ca nu cred ca se potriveste cu monitorul in discutie, si nu ma refer atat la standardul VESA diferit cat la faptul ca stabilirea inaltimii standului se bazeaza pe masa (greutatea) monitorului, daca aceasta este mult mai mare dect al originalului, monitorul va tine mereu standul in pozitia cea mai coborata a sa...

 

In cazul in care te intereseaza, da-mi un semn pe pm si-ti dau adresa de unde sa vii sa-l iei. Gratis.

Link to comment

Salut, mulțumesc pt răspuns. Monitorul este ușor, fara stand are cca 3,3 kg.As veni cu el în traistă, daca se potrivește ceva, ar fi minunat. As putea modifica sistemul VESA 75x75 la 100x100, intercalez o placa mai mare sau 2 barete. Deci mă interesează, aștept să stabilim cum procedam.

Edited by altuser
Completare
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines