Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hotpoint-Ariston FDG 962 EU - nu incalzeste apa

Guest Calin Marian

Recommended Posts

Guest Calin Marian

Buna ziua, 

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema

Am o masina de spalat Hotpoint-Ariston FDG 962 EU, care nu mai incalzeste apa. Am verificat "babeste" rezistenta, in sensul ca am alimentat-o direct la 220V , incingandu-se foarte repede (in maxim 10 secunde) Nu stiu daca metoda este corecta sau nu.

In urma cu aproximtiv un an, am umblat la presostat, pentru a mari volumul de apa. Oare, are legatura cu el ? 

Aseara, am chemat un depanator, iar acesta mi-a comunicat faptul ca schimabrea presostatului + rescrierea placii costa undeva la peste 600 de lei .

Recent am observat ca nu incalzeste, dupa ce am vrut sa spal cateva prosoape la 60 grade.

Se mai poate face ceva ? Multumesc anticipat. 

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• doru3160

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

De cand ai modificat nivelul si pana acum cand ai constatat ca nu mai incalzeste, a mers normal masina?

Si ca sa-ti raspund si la intrebare, sigur se poate face ceva, dar schimba ''meseriasul''...eventual trece si locatia la profil.Cateodata ajuta.