Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BITX20


Postări Recomandate

Salut!Cine a construit acest transceiver , cum l-a pus in functiune , de unde a procurat toruri de ferita ptr mixere?Acestea sunt cateva intrebari si mai sunt de adaugat si altele.Astept si eu niste raspunsurii opinii ptr cei ce doresc sa faca acest mini transceiver SSB .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 709
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • 8 luni mai târziu...

Gata si transceiverul insa nu cu binoculare am folosit toruri de ferita F4 cu punct alb , totusi nustiu de ce se aud numai statiile puternice si alea vin slab de tot abia imi ciulesc urechea?Oare am gresit la mixerul dublu echilibrat am pus tot acelasi numar de spire insa cu una mai mult 14 spire trifilar am realizat si priza mediana inceputul unei infasurari cu sfarsitul alteia.adevarul VFO functioneaza corect am masurat si cu osciloscopul sinusoida frumoasa , filtrul trece banda e si el acordat pe 14,250Mhz.Totusi nelamurirea mea nu trebuia cumva sa se auda zgomotul ala specific benzii de 14Mhz ca la un transceiver industrial gen FT890?mai o intrebare la intrarea intermediarei acolo nu trebuia cumva sa gasesc ceva semnal cu osciloscopul? din procesul de mixare plus amplificare Q2?Edit: gata am rezolvat merge impecabil totul era de la mixer pusesem sarma prea groasa pe inelul de ferita "zis binoculara inlocuita" Recomand tuturor incepatorilor acest transceiver merge superb la cat e de simplu de construit.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Vreau si eu sa-mi injghebez un bitx, mai ales ca am deja cablajul. Dar, aici e problema: eu am o versiune de cablaj pentru care nu gasesc dispunerea pieselor. Mai precis asta din atasament. Are cineva dispunerea pentru varianta asta? Sau un link, ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări