Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JPG corupte?


svsu

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

IMAG1022.JPG      2,415,167     05/22/2018   12:00   -a--

ala e un fisier plin cu octeti 00h. Nu are nici un fel de header de jpg sau alt tip de imagine.

Imaginile au fost recuperate de pe un HDD sau SD card dupa ce au fost sterse?

Editat de cimitavita
Link spre comentariu

Este vorba de o camera de vanatoare, marca Bolyguard, o chinezarie in principiu. Ce am observat: fie pe poze, fie pe video cam pe la sfertul cardului (32Gb) face din Jpeg-uri sau AVI, genul acesta de manifestare.

De exemplu:

La ultima inregistrare, setata pe 3 poze, cu pauza de 5 secunde intre  PIR, din 1022 poze sunt perfect valabile doar primele 102.

 

Link spre comentariu

Acel card a venit cu camera? Daca da incearca sa pui una mai decenta (SanDisk, Kingston, Samsung, etc..), am avut probleme similare cu un card no-name pe care tineam ceva muzica. La inceput mergea fara probleme si dupa ce am incercat sa copiez inca cateva fisiere pe el la circa 40% din capacitatea totala, dupa ce l-am scos si l-am introdus din nou imi zicea ca cardul este corupt si necesita formatare. Dupa formatare am repetat pasii si aceasi problema daca depaseam cam 40% din capacitatea totala se buseau absolut toate fisierele. Pana la urma am luat un card Toshiba si nu am mai avut probleme.

 

Sunt multe carduri / usb-uri made in China care nu au nici pe aproape capcitatea declarata, sunt multe filmulete pe youtube cu usb-uri de 32/64Gb care dupa un test abia daca au 8GB reali dupa care incep sa rescrie sectoare ocupate si astfel se corup fisierele

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
On 5/22/2018 at 2:59 PM, svsu said:

Este vorba de o camera de vanatoare, marca Bolyguard, o chinezarie in principiu. Ce am observat: fie pe poze, fie pe video cam pe la sfertul cardului (32Gb) face din Jpeg-uri sau AVI, genul acesta de manifestare.

 

 

Testeaza cardul de memorie si vezi daca e original. Daca e original, camera e defecta si trebuie inlocuita.

Cat despre fisierele corupte, poti sa le spui pa-pa. Trebuia sa testezi echipamentul inainte sa-l folosesti propriu-zis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări