Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noul proiect complet Leco V3.1


Guest

Recommended Posts

Acesta este ultimul meu proiect, Leco V3.1.

Ofera:

 

800W/8R

1600W /4R

2200W/2R

Alimentare +/- 120Vcc, +/- 15Vcc si +24Vcc

Intrare balansata, limiter IOC, control automat ventilatoare, auto-mute, protectie la scurt pe iesire, supratemperatura (mute cu revenire soft), volum, leduri stare, totul pe un singur PCB.

 

Cine este interesat de mai multe detalii, discutam pe PM, inclusiv pretul.

Se vinde numai proiectul (complet schema cablaje pdf fisiere gerber), NU si produsul finit, acestea fiind deja vindute, achitate anticipat!

 

Leco_V3.1.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Doresc sa aduc la cunostiinta tuturor celor interesati ca eu nu am intervenit vreodata in proiectele lui DjLeco cu sugestii sau contributii tehnice .

Este un om foarte putin influentabil  , face doar cum considera el ca e mai bine , fara sa tina cont de parerile altora  .

Ca urmare , in trecut nu a existat niciun fel de cooperare , colaborare sau consultare tehnica in ceea ce priveste proiectele dezvoltate de DjLeco : amplificatoarele V1 , V2 , V3 , miniV2 ,  SMPS sau oricare altele  .

Pur si simplu a respins absolut orice interventie a mea !

 

 

Multumesc pentru atentia acordata si sper ca ati luat la cunostinta tot textul de mai sus  si desigur ca v-ati insusit temeinic continutul textului .

Asta pentru ca totul sa fie clar .

Link to comment

Multumesc, Victor, sper ca acum toti colegii, ma refer la cei care au avut ceva de comentat asupra proiectelor, referitor la cine a realizat aceste proiecte, sa fie edificati si pe viitor sa se abtina in a mai face comentarii rautacioase cum ca altii mi-ai facut mie schemele realizarilor mele.

 

Multumesc inca o data de fairplay si corectitudine!

Edited by Guest
Link to comment
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines