Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest eu1234

Automatizari instalatii

Recommended Posts

Guest eu1234

Buna ziua,am terminat facultatea de constructii sectia instalatii si as dori sa urmez un curs sau sa gasesc niste carti/cursuri care sa ma ajute sa invat automatizari pt instalatii (de la nivel incepator). Astept sugestii, sfaturi, etc.Sunt din Cluj.Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Da-mi un cont ftp si iti pun pe el niste documentatie despre automatizari, daca iti este lene sa cauti (imbatranesc pana pun tot pe mail, plus ca nu prea am timp acum)

 

Cauta pagina lui LARIONESCU (un mos instabil mintal care preda automatizari la instalatii in Bucuresti...eu aici sunt :smt001 ) Pe pagina lui sunt cursuri si diverse chestii legate de automatizari.

 

 

Deasemenea, despre automatizari in instalatii si nu numai, gasesti in "manualul de instalatii" pentru instalatii electrice (ala gros si rosu, cred ca stii de el).

 

Fa-ti un cont de ftp pe http://www.evonet.ro (o sa dureze 1-2 zile ca sa ti-l activeze, ii pacalesti si tu ca vrei sa iti faci site legat de electronica, sau mai stiu eu ce) si dupa ce ti-l activeaza creezi un subdomeniu cu vre-o 600 de mega spatiu si-mi zici userul si parola. O sa-ti pun ceva folositor acolo :yawinkle: (dupa ce iei ce-ti pun acolo poti sa schimbi parola/stergi subdomeniul). Alte discutii pe MP, sau mess de sambata la pranz incolo, pana atunci nu intru.

Link to comment
Share on other sites

Guest eu1234

uite ce raspuns am primit Buna ziua, Ne pare rau dar cererea dumneavoastra de creare a unui nou cont pe serverul Evonet a fost respinsa pentru motivul ca descrierea site-ului dumneavoastra este sumara. Va rugam sa reveniti si sa recompletati formularul cu mai multe detalii. Echipa Evolva Telecomzi-mi, daca ai timp, cum sa-mi descriu site-ul :).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines