validae Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Salut, am şi eu o rugăminte, dacă poate cineva să posteze poziţia de conectare a memoriilor tip 93C56 la ZIF-ul clonei Pickit2, fiindcă am programatorul pe un calculator unde nu am fişierele cu pozişiile de conectare a divrselor memorii sau PIC-uri şi nici pe net nu am găsit pe moment acele fişiere... Link to comment
Stefan Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Nu am lucrat cu 93C/LC doar cu 24C. Conectarea o gasesti in C:\Program Files (x86)\Microchip\PICkit 3 v2 -> PICkit 3 Programmer Application ReadMe (PICkit 2 dupa caz) Connections for 93LC devices --------------------------------------- PICkit 3 Pin 93LC Device Pin (DIP) (1) VPP 1 CS (2) Vdd 8 Vcc (3) GND 5 Vss (4) PGD 4 DO (5) PGC 2 CLK (6) PGM(LVP) 3 DI 7 PE - enabled (Vdd) 6 'C' Device ORG Set to select word size Am gasit si o conectare de pe net: Edited May 11, 2018 by Stefan Nicolae Link to comment
validae Posted May 11, 2018 Author Share Posted May 11, 2018 (edited) Nici eu nu am lucrat cu 93C56 ci doar cu 24CXX....dar nu mai găsesc fişierul ăla ce indica poziţia fizică a tuturor tipurilor de memorii şi PIC-uri în soclul ZIF al programatorului. Am de citit un dump şi nu sunt sigur dacă 93C56 se pune tot în aceeaşi poziţie pe soclul ZIF ca şi 24C08 de exemplu.... Edited May 11, 2018 by validae Link to comment
Recommended Posts