Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stamos Germany S-MMA-200-PI


Recommended Posts

Buna ziua,

Am cumparat de pe un site invertorul din titlu, defect (doream sa "defrisez" partea de comanda si sa o adaptez la un proiect de full bridge). Nestiind ce tip este (am cautat pe net scheme, informatii, etc) ajuns acasa l-am desfacut. Arata prea bine la interior sa il chinui, asa ca l-am curatat si ajutat de un coleg l-am pus sub tensiune. Toate bune si frumoase, semnalele drivere si iesire ok, dar nu avea putere (facea doar o flacaruie albastra la electrod). 

Ironia pentru mine ca este un full bridge, partea de comanda SG3525 SI CA3140 (cam ca la arc 160), dar nu am vazut niciodata un invertor sudura cu atatea leduri pe partea de comanda, inclusiv in partea de drivere (sa stiti ca lumineaza frumos noaptea cand e desfacut).

L-am curatat, am uns ventilatoarele, am pus o rezistenta de 10k pe iesire, reparat pe la carcasa (avea niste holsuruburi prinse in plastic crapat), schimbat potentiometrul de reglaj, semnale ok, am confectionat cablurile (invertorul a venit fara cabluri), sunt mufe tx 35 parca si l-am pus in lucru. Totul functioneaza ok.

Daca e de folos cuiva, am pus poze.

2nlzhok.jpg

1183u4z.jpg

2ij2bs0.jpg

2rg2nup.jpg

2gvq0zk.jpg

11qof3p.jpg

2hnq7b6.jpg

2yxhyxy.jpg

xbh5wl.jpg

j8ocgi.jpg

 

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nu e made Germay e China 100% via Germania dar cred ca sti asta.

De aratat bine.... mai e de discutat, fiecare cu gusturile sale dar nu poti da o lucratura occidentala cu piese bine definite, bine aranjate si totul organizat pe un chinez.

In legatura cu "multitudinea" de leduri....., desfa un Selco de exemplu....

In rest sa te bucuri de el.

Edited by nickrvl
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines