Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Va salut!...am primit acest tv mort total , nu se aprinde nici led-ul de st-by!!! A mai fost la altcineva si a reusit sa-l resusciteze, se vede ca a inlocuit , sau relipit un AO4468 si cam atat. Cu strap pe conectorul J7 se aprind lampile si as incerca cu un soft, daca are cineva. Placa este SSDV3241-ZC01-01, display HM185WX3-400. Multumesc anticipat! 

 

soft ptr.USB nu ma ajuta....tv-ul nu porneste !

Link to comment

Cu plăcere !

Display-ul este de tipul celor folosite in laptop . Foarte probabil , este compatibil și cu alte display-uri de 18,5 inci  ținând cont de ''flexibilitatea'' acestor display-uri. Chiar dacă nu s-ar găsi un dump pentru  display HM185WX3-400 , teoretic , ar trebui să fie bun și un dump pentru alt model de display , dar de 18,5 inci .

Am avut la reparat in urmă cu ceva timp două TV-uri (diferite ca model ) echipate cu display de 16,5 inci . Aveau același tip de main , dar display-uri diferite ca model , diferite și constructiv . Totuși ,  diagonala lor era aceeași . 

Unul dintre TV-uri avea display-ul spart intr-un colț , dar main-ul era bun . Celălalt TV avea display bun , dar main ''mort'' . Am scris dump-ul  de pe main-ul bun in memoria main-ului care nu funcționa , dar degeaba . 

Am decis ca din două TV-uri defecte să fac unul bun . Am pus placa bună de la unul din TV-uri  in locul celei defecte de la al doilea TV . A funcționat perfect cu ''noul'' display . 

Chiar dacă era diferit constructiv ,și ca model ,față de cel spart pe care il comandase placa bună , era , totuși , compatibil electric și avea aceeași diagonală (același număr ''156'' integrat in codurile celor două display-uri) și același tip de conector LVDS .

 

Link to comment

...am mai incercat inca doua dump-uri si din pacate rezultatul este acelasi, lucru care ma face sa cred ca problema este din alta parte.!!! Mai nou,  am constatat ca nu am tensiune in pin8 al memoriei 25q64, asa ca am pus dump-ul original la loc si o sa iau placa la verificat cu atentie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines