Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCUTER KYMCO


Recommended Posts

Am un scuter si de ceva vreme ma supara cu incarcarea acumulatorului. In primavara am luat baterie noua si a mers cam doua saptamani si intr-o dimineata nu a mai vrut sa dea semne de viata, am incarcat-o si a pornit la automat, dar dupa doua trei porniri a descarcat-o, acum am masurat releul si fara baterie scoate cam 6,8v  ceea ce cred ca nu-i bine. Din cate stiu nu ar trebui cam 14,2v? Cum as putea remedia defectul ? un sfat va rog mult, multumesc. O schema cu instalatia, dacă are cineva, sa mi fac o ideee.

Edited by validae
cratime și alte finețuri gramaticale...
Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Nu prea ai cum remedia defectul, dat fiind că la astea releele de încărcare sunt turnate în ceva rășină.....poți merge cu scuterul la un magazin de profil, pui un alt releu și măsori cum încarcă. Sau iei unul împrumut pentru probă și vezi dacă acolo e problema.....mai verifici între timp și instalația scuterului, măcar vizual, să nu aibă ceva scurtcircuite sau întreruperi.

Link to comment

Regulator tensiune nou...

Nu inteleg de ce ai masurat fara baterie. Masoara cu baterie, 14.4 cu motorul pornit, 13.8 cu sarcina, faza scurta, ceva. Cel putin asa e la automobile. Poate la scuter sunt alte tensiuni.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines