Guest Da`best Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Salut.am si eu o problema cu o statie ruseasca mai veche.cand o aprind, traf`u face un zgomot (acel zgomot care il fac transformatorii unui aparat de sudura) si mi se incalsesc doua fire si daca las 20 de secunde aprinsa statia se ard acele fire.Acu` doua luni am umblat la condensatori si am inversat din neatentie un fir: in loc sa il leg + la - am legat - la +.Statia este ruseasca si cam veche.din poze mi sa spus ca e 4x200 pe 4 ohmiVa rog sa ma ajutati cu sfaturi cum sa o repar .Multumesc Link to comment
mircea888 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 vezi poate ai ars puntea redresoare atunci cand ai inversat firele alea si acum este in scurt.Vezi ca tu faci un scurt pe alimentare, ai grija sa nu mai strici si altceva, pune niste sigurante mai mici la alimentare.Incearca sa faci niste poze la rezolutie mare(cu o camera digitala ceva) ca asa nu se intelege mai nimic. Link to comment
Dj_Cc Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Cand face asa traful inseamna ca e in scurt de obicei, poate ai legat ceva invers la punte. eventual inainte de incrcare leaga un bec inseriat cu 220 Link to comment
Dr.L Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 sigur iti face scurt(mai ales daca zici ca ti se topesc firele)verifica puntea intai,apoi spune-ne ce ai aflat Link to comment
PETRE66 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 montezi la trafo de alimentare un av-metru, massori rez. si ai sa constati ca e trafo sunt fript cu acest model de traf. :axe: :snakeman: Link to comment
Guest Da`best Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Salutare din nou cu vesti bune...s`a schimbat niste diode asa cum a`ti spus ...sunt foarte multumit...Respect celor care m`au ajutatPuteti inchide topicul...multumesc Link to comment
Recommended Posts