Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc tabla silicioasa ?


Recommended Posts

As avea nevoie de tabla silicioasa, nu conteaza cu graunti orientati sau neorientati, in lungime de cativa metri. Mie mi-ar trebui sa aibe o latime intre 4cm si 7cm dar chiar daca este mai lata mai tai din ea. Grosimea nu este un criteriu restrictiv, cu cat e mai subtire cu atat pot mai usor s-o mulez. Imi trebuie pentru a ecrana magnetic niste transformatoare. Aveti idee cine vinde asa ceva ?

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Trafurile de sudura din generatia mai veche,aveau miezul din tole tabla silicioasa in forma de I. Latimea era de circa 90-100mm. Grosimea tolelor era de circa 0,3-0,4mm. Daca-i gasi un traf prin tirg,un traf ars si l-ai putea cumpara, la un pret rezonabil, ai avea tole pentru toata viata. Am vazut prin tirguri atit tole cit si trafuri arse. Ai putea incerca si pe la deopzitele de fier vechi.Sigur ai gasi, vorbind cu lucratorii de acolo.

Edited by GEO 53 BN
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines