Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv NEC CT2022SK

ionel sm

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionel sm

4

• leoncris

3

• japan

1

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

Pe schema am vazut si eu j1-j7 dar pe sasiul tv nicicum.Am folosit o rezistenta de 68k intre pin27 procesor si masa si m-am trezit cu o dunga orizontala din care nu vad ce as putea regla.Intrarea in service se face prin punerea la masa a pinului28 printr-o rezistenta de 22k.Mai multe detalii vedeti aici http://monitor.espec.ws/section23/topic78163.html.Dupa ce m-am chinuit cateva ore sa aflu cum se intra in service in sfarsit defect rezolvat :freaza: si se pare ca nici n-aveam nevoie de acest meniu.Dupa ce schimbasem integratul de cadre si vreo15C-uri mai a fost nevoie de unul singur de 1mf/63v ca sa rezolv problema.Astai buna de ''Rubrica patitului"Oricum multumesc d-lui @leoncris pt. ajutor.

• 5 months later...

Buna seara. Ca sa nu mai deschid un subiect nou, am si eu o intrebare referitoare la acest tv. :jytuiyu Ce telecomanda este compatibila la acest tv ? Va multumesc anticipat.