Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect supraveghere apartament bona copil mic 24 din 24 ore

albine

Recommended Posts

Doresc sa realizez acest proiect prin mijloace propii ,sfaturi ,indrumari de real folos .

Cu stima Albine

Proiect supraveghere apartament bona copil mic 24 din 24 ore

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• albine

2

• dem3ntor

1

• validae

1

• mac01

1

Top Posters In This Topic

Cumperi ceva camere ,,spion,, ascunse în ceasuri de masă, radiouri, cu filmare doar la detecția mișcării, le pui în zonele de interes......există o grămadă de oferte pe net. La sfârșitul zilei verifici, ștergi cardurile, încarci acumulatorii...

Altă variantă ar fi un DVR cu patru camere cuplate, dar presupune multă căblăraie, camere vizibile și greu de camuflat. Mai există și camere care transmit live pe net, la care vă puteți conecta oricând cu dispozitive portabile și de la serviciu...totul ține de opțiuni și buget.

Edited by validae

As opta  pentru varianta camere care transmit live pe net, la care  ma pot conecta oricând cu dispozitive portabile și de la serviciu...bugetul ar fi 2000 ron.Camere as lua la inceput 4 cu posibilitate de extindere .Ce i-mi recomandati?

As dori si o schema electrica  pentru relizarea acestui proiect in regie proprie. Cu stima Albine.Astept idei sfaturi .

Pe viitor as reliza si un proiect asemanator pentru stupina proprie.

Edited by validae

Nu cred ca aveti nevoie de schema. Personal, am luat de la k-land, de la reduceri, (70lei), niste camera de supraveghere cu fish-eye, Wi-Fi, 720p, cu slot card, pe care le pot vedea permanent, de oriunde, pe telefon. Varianta mai scumpa e un DVR/NVR cu camerele aferente - le gasiti si acum, la reducere, la e-..., kitul e cam 700 lei. Cablarea si setarile nu sunt complicate...

In principiu, toate dvr-urile astea de azi au un conector pentru cablu de net. Iti trebuie camere, DVR, hard si router+conexiune de internet. In 10-12 milioane le cam iei de pe piata, noi. Te poti conecta cu telefonul sa ele. Nu e greu nici de cablat, nici de configurat.

https://www.emag.ro/search/cctv

Edited by Guest

Ia-ti dvr de la Q-SEE daca vrei calitate video si stabilitate foarte buna in functionarea cu internetul. Eu am dua bucati luate de la ei (ultimul HD cu camere HD) si sunt multumit de multi ani.

Urmareste sa aiba si doua-patru intrari de microfoane....o bona poate sa nu bata copilul, dar poate sa-i vorbeasca mizerabil sau sa tipe la el...deci cauta s-o si asculti pe madame bona ca sa vezi ce perle scoate din gura in lipsa voastra!

Edited by mac01

eu am folosit un laptop si un webcam destul de mic, pe laptop aveam skype instalat cu acces automat la video la un anume apelant.

cand sunam, pe skype, acel laptop intra direct pe webcam!