Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laboratorul electronistului

schnapy

Recommended Posts

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

7

• caris

7

• schnapy

2

• ROBEERT

2

letcon,aparate de masura,cateva piese(tranzistori,rezistente etc-e bun si un magazin de electronice in apropiere),cateva scule(penseta,cutter etc),o masa bine iluminata...depinde de ce vrei sa faci,zpune cat mai exact

• 2 weeks later...
Guest bitx

Pai depinde ce vrei sa faci....daca poti fa-ti rost de un multimetru bun , osciloscop,generator de functii, diferite scule gen surubelnita, ... si multa munca teoretica.

• 4 years later...

PUNE O FOTOGRAFIE CU ATELIERUL TAU SI VEI VEDEA CA O SA APARA SI ALTELE AR FI FAIN SA FACEM CITE O POZA FIECARE LA ATELIERUL SAU SI ATUNCI VEZI CARE ARE SCULE SI CARE NU ARE :freaza: :da

Daca ai scule superultramegagiga specializate, nu inseamna neaparat ca stii sa le si folosesti!

Postari pe aceasta tema s-au facut in aceasta sectiune viewforum.php?f=197. Cine e curios sau vrea sa-si etaleze aparatura, poate sa arunce o privire pe acolo.

@raileanu florin - NU mai scrie cu caps lock !

Si eu vreau sa vad poze de la altii,eu am pus candva ceva poze dar sigur au disparut odata cu ,,tunsul,, forumului(daca trebuie voi pune si eu dar nu vreau sa fiu primul).Asa ca cine sare primul ?cu pozele?

Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu.

Ala nu e atelier, aia e expozitie.Daca un incepator intalege ca trebuie sa aiba toate acele aparate, se arunca de la etaj.Sa speram ca nu sta decat la maxim etajul 1. :ras:

Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu.

dan, ce ai tu acolo e "farmacie"la mine e dezastru, abia acum i mi dau seama ce dezastru e....
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Pana sa intru in concediu am transformat atelierul in " farmacie " ca pana atunci, daca aruncai o menghina la intamplare ( nu un ac ), n-o mai gaseai usor. :ras: :ras: :ras: