Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistor smd mosfet

Recommended Posts

Buna ziua , este vorba de tranzistoarele led driver de pe un modul 6917L-0118A din tv led edge Grundig 55VLE983BL . Sunt marcate ZJ , capsula SOT-23-3 , dupa masuratori la cele 5 din 6 ramase bune par a fi canal N . Televizorul nu este in atelier deoarece din cauza ca a trebuit sa comand din China integratul care le comanda ( BD9470EFV ) l-am returnat spre pastrare proprietarului pina se repara modulul , ( acesta bineinteles s-a defectat din cauza ledurilor care deja le-am inlocuit toate ) . Condensatoarele electrolitice de pe modul sunt la 160 volti , probabil ca tensiunea este de 110 - 120 volti spre leduri . Am nevoie de datasheet pentru tranzistoarele respective , eventual un manual service al televizorului sau al modulului led driver mentionat . Multumesc anticipat .

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefank

5

• Real Minitehnicus

2

• Florinel TV

1

• orgasmo

1

Asa am gasit si eu in catalog smd , pe google mare lucru nu am gasit . Pe placa este notat Q301 -> Q306  , pinii care dupa capsula sot-23 sunt drene merg la grupele de leduri , pinii grila merg fiecare printr-un grup de 2 x 5.1 kohmi la un + 24 volti , iar sursele tranzistoarelor merg la cate un pin fiecare al IC amintit in postul meu . Multumesc .

Puțin probabil, spre deloc.

2 hours ago, stefank said:

Asa am gasit si eu in catalog smd , pe google mare lucru nu am gasit .   ,Pe placa este notat Q301 -> Q306 pinii care dupa capsula sot-23 sunt drene merg la grupele de leduri , pinii grila merg fiecare printr-un grup de 2 x 5.1 kohmi la un + 24 volti , iar sursele tranzistoarelor merg la cate un pin fiecare al IC amintit in postul meu . Multumesc .

Edited by Real Minitehnicus

Cred că ăsta este, mulțumesc 

L. E. : am în stoc comandate de la tme așa ceva : PMV213SN, ce ziceți? ar face față? 

Edited by stefank