Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interesant - pentru moderatori


Aurel Iosif

Recommended Posts

Despre care topic este vorba? Cumva asta?:

Altfel nu-mi explc ce cauta topicul asta aici.
Daca ala este topicul atunci eu nu am inteles nimic din el, si nu stiu de ce e inchis, am presupus ca ai cerut tu pe PM lui Validae sau lui Vasile.
Am observat ca si Vera s-a plans de ceva pe topicul ala, dar nu stiu si de ce.
Am impresia ca Validae a avut ceva interventii acolo, si daca este asa atunci as prefera sa ma lase pe mine sa o fac acolo unde este cazul, e frustrant sa fii pus in pozitia in care sa nu stii ce se intampla pe propria sectiune.

Deci daca ala e topicul si-l vrei redeschis, zi-mi si se face, eu nu stiu ce s-a intamplat dar ma gasesti oricand pe privat daca ai probleme pe topicuri proprii de la bazar ( vanzari, cumparari sau servicii ).

Link to comment

Da, despre acesta este vorba. oricum, problema am rezolvat-o cu Romica. Au inceput sa comenteze  unii ca, asa si pe dincolo, cand eu m-am exprimat exact ce vreau sa cumpar. In fine, dar nu este corect sa fiu sanctionat fara vreo vina proprie. Multumesc de amabilitate. Lasa-l inchis. Toate cele bune .

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines