Palade Vlad Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Salut. Am construit doua clone QSC dupa schema din atasament si as vrea sa fac si o protectie la scurt circuit pentru ele.Problema este ca, nu stiu ce schema sa folosesc pentru ca, dupa cum se vede pe schema, etajul final este cu colectorul la masa si nu stiu daca o schema clasica de protectie ar functiona corect...Ma puteti ajuta voi cu o schema buna?Cu stima, Palade Vlad.Va multumesc. Link to comment
Guest DJ&Bass Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20181 vrzi la varinata cu 4 perechi ai si protectie la scurt dar nu este valabila daca legi in punte etajele Link to comment
adircf Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 imi pare bine ca postezi TYMY, aka dj&bass, dar banii la oamenii pe care i-ai tzepuit nu i-ai dat inca :toimonster: :axe: Link to comment
Palade Vlad Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Multumesc pentru raspunsuri...o sa incerc in cel mai scurt timp acea protectie si voi vedea ce iese. Link to comment
Recommended Posts