moro Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 hm am vaz ceva de genu printro revista si am zis sa ma bag un pic in ea schema originala mai contzinea ceva cu tda1029 in fine mi se pare destul de dragalasha schema si mam chinuit mult sa o corectez greselile de tipar si bla bla asta vreu so pun pe AV800 acolo unde scrie releu este un releu de comanda pt transformatoru de putere de la amplif finale .. procesoru se alimenteaza dintro sursa de 12vcc separata cu un consum de maxim 200ma ledurile 1,2,3 sunt leduri verde antiparalel rosu asa ca la nivel minim starea ledurilor va fi verde .. pe masura ce nivelul creste ele isi schiba culoarea de la orange la galben si rosu la valoare maxima led4 si 5 sunt pt balan alea nah nu e nush ce , cand e mai mult pe L se aprinde L si scade R intelegetzi voi acolo la matricea de diode comanda PP echilibreaza nivelul basului si inaltelor (terb) fara a afecta nivelul volumului si comanda mute aduce volumu la nivel minim fara a afecta celelealte comenzi p1,2,3,4 vor fi potentiometre multitura acelea au rolul de a regla nivelul starilor de comanda la punerea sub tensiune a amplificatorului el in stby isi pastreaza nivelele presetate la IR se poate conecta un preamplificator IR cu codare RC-4 si emitator la fel eu prefer sa pun ceva de la tv'uri defecte asa ca schema din pacate nu o am tot din greseala de tipar kkyt de revista cam atat restu sper sa intelegetzi Link to comment
djvas Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Poate nu ar trebui sa ma bag da nu ma pot abtine !La urma urmei preamplif-u e facut cu Tda1524 si din experienta mea si a altora nu am o parere extraordinara ! In plus e o schema destul de invechita din punct de vedere constructiv si functional ; se poate face mult mai simplu si cu circuite mult mai performante ! SAA1521 sin cate imi amintesc eu e procesor de televizor :? Parerea mea ca la un amp de genu AV800 se merita ceva mai bun ! Link to comment
Guest DJ DNA Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Mai Aldo Moro , cum vrei tu sa ma concentrez pe schema cind gagica aia framinta si framinta si ....... framinta ....... :roll: Link to comment
Sharky Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 incearca tea6324...e bun pt ce faci tu..din pacate nu am cum sa masor prea bine distorsiunile, dar cu urechea nu am sesizat diferenta intre el si un preamp cu TLE2071 Link to comment
moro Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 mi se pare o schema ieftina financiar asa pt ce performante oferasi e destul de frumoasa ... data viitoare o sa postez si cablaju :)momentan probleme tehniceDj DNA lasa tuh aia is romancele mai frumoase Link to comment
Guest drbas Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 arunca un ochi aici pt ceea ce vrei tu http://www.rotgradpsi.de/mc/amp51/index.html si eu vreau sa fac un controler dasta cu telecomanda si cu lcd dar pt 5.1 canale,dar nu gasesc decat stereo si pt 4 canale. Stie cineva vreo schema pt controler de 5.1 cu sau fara lcd si telecomanda? Link to comment
sosoi Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Intereseaza pe cineva ? http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=3545&start=22 http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=3545&start=24 Partea de comanda pt TDA7315 facuta cu PIC16F84 Montajul citeste comenzile unei telecomenzi IR si semnalizeaza starea in care se afla prin ledurile D5-D10 [/url] Link to comment
sosoi Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Stie cineva vreo schema pt controler de 5.1 cu sau fara lcd si telecomanda?Poti folosi TDA7435 are 4in(st..) / 4out(st..) comanda se face tot pe i2cSau daca folosesti tot un Microcontroler poti pune orice procesor audio cu comanda i2c din gama TDA sacu chiar altelesi eu vreau sa fac un controler dasta cu telecomanda si cu lcd dar pt 5.1 canaleTot o chestie din asta (4.1 "4xSTK4048"+400-500W MOSFETsubwoofer) voi face si eu in curand dar nu ma pot hotara cum sa fac preamplificarea.Pe langa receptor IR as vrea sa ii pun si afisaj LCD+un rotary encoder cu push-switch si sa ii fac o iesire RS232 pt. a putea face reglaje si din PC. :?: Oare nu vreau prea mult? :roll: :lol: :lol: Link to comment
Recommended Posts