Rashad Ionita Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Pentru fanii mei: PSA225 Final.pdf 2 Link to comment
hpavictor Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Felicitari ! Drumul de 1000 de Km incepe cu primul pas ! 1 Link to comment
Rashad Ionita Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 Multumesc! 1 Link to comment
hpavictor Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Schema asta are potential . Cred ca mai ai de lucru la ea ... 1 Link to comment
Rashad Ionita Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 Desigur . Proiectul nu este inca finalizat in totalitate, mai am de finisat la el si de adaugat protectia si sursa de alimentare, dar nu va fi prea curand gata, din lipsa de timp liber disponibil. 1 Link to comment
Rashad Ionita Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Buna seara, am mai continuat cu proiectul, dar nu pot spune ca este finalizat, mai am de lucru la comanda transformatorului, si de finisat schema, dar revin cu noutati cat de curand pot. Atasez schema amplificatorului PSA225, protectiei si sursei. Protectie .pdf PSA225.pdf Sursa .pdf 1 Link to comment
Real Minitehnicus Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 (edited) 1 hour ago, Rashad Ionita said: Buna seara, am mai continuat cu proiectul, dar nu pot spune ca este finalizat, mai am de lucru la comanda transformatorului, si de finisat schema, dar revin cu noutati cat de curand pot. Atasez schema ... sursei. Sursa .pdf Foarte șmecheră!!! Modul "genial" de concepție și proiectare a acestei scheme este în stare să năucească nu numai un expert dar și pe orice începător care are cât de cât habar despre cum se face redresarea curentului alternativ. Sincer să fiu la celelate două scheme nu m-am uitat căci am sentimentul că ar fi curată pierdere de timp să-mi bat capul cu "capodoperele" unuia care nici măcar o redresare corectă nu știe să conceapă. On 2/16/2018 at 8:41 PM, Rashad Ionita said: Pentru fanii mei: Michael Jackson? Elvis Presley? Știam eu că zvonurile privitoare la deces sunt false. Edited March 15, 2018 by Real Minitehnicus 3 Link to comment
hpavictor Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 (edited) Da , lipsește un traseu de masă între D1+D2 și D5+D6 . Evident , în plus sunt cele două trasee , adică cel dintre C4+C6 și C9+C12 . O fi o scăpare intenționată sau o simplă eroare de desenare ? Guță ? Salam ? Minune ? Vijelie ? Ăștia încă nu au crăpat ... încă . Edited March 15, 2018 by Victor 1 Link to comment
Rashad Ionita Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 (edited) Revin cu greselile corectate, acel traseu a fost sters din greseala cand am sters valorile pieselor. Sursa finala N .pdf OffTopic: Real Minitehnicus, incearcati sa fiti mai maleabil, nu este prima data cand sunteti acid, fata de mine si in plus in topicul meu, daca imi aduc aminte eu v-am vorbit respectos, si nu v-am luat peste picior, daca nu va convine evitati ceea ce postez eu. Edited March 15, 2018 by Rashad Ionita 1 Link to comment
mac01 Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 (edited) In continuare schema alimentarii din pdf-ul dv tot gresita este. Aveti mai jos o idee despre realizarea unei surse simetrice pentru alimentarea amplificatorului....cu pozitionarea corecta a diodelor sau a puntei redresoare...si cu conexiunile corecte de la transformator la montaj. Edited March 15, 2018 by mac01 Link to comment
hpavictor Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Puntile sunt desenate gresit , mare smecherie . Link to comment
George Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 D2, D3, D5 si D8 trebuie inversate. Link to comment
QQme Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 D-le Rashad, a gresi e omeneste,dar a insista in greseli e..... e asa greu sa va documentati inainte de a posta,vreti sa testati vigilenta forumistilor? 1 Link to comment
Rashad Ionita Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Sunt constient ca gresesc, si recunosc faptul asta, dar Real Minitehnicus, a fost mereu acid cu mine, eu nederanjand pe nimeni. 1 Link to comment
hpavictor Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Nu e o problema ca ai gresit , dar e important sa inveti din greseli ! Link to comment
Recommended Posts