gabypyly Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Salut , Ma ajuta cineva sa gasesc de cumparat un incarcator sau adaptor pentru telefonul Blackview BV4000 PRO . Mufa este asemanatoare cu mufa micro usb doar ca este mai lunga . Multumesc. Link to comment
Mark S Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 La un whitewiew mai da, dar la un Blackview nu cred ca s-ar baga cineva. Piei satana...stii vorba aia.... Link to comment
Untold Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Mergi la un service GSM...cei de acolo stiu exact ce fel de mufa-ti trebuie. Link to comment
gabypyly Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 La un whitewiew mai da, dar la un Blackview nu cred ca s-ar baga cineva. Piei satana...stii vorba aia.... Nu inteleg.... Mergi la un service GSM...cei de acolo stiu exact ce fel de mufa-ti trebuie. Si eu stiu ce mufa trebuie sa aiba incarcatorul doar ca nu gasesc sa cumpar incarcator sau doar cablu . Link to comment
validae Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 E o mufă USB C-type. E un standard nou, asemănător cu cel de I-Phone, care fiind simetric, poți să-l introduci oricum.https://www.google.ro/search?q=Încărcător+cu+usb+tip+C&client=opera&hs=P9u&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjVrsn01aLZAhWBfFAKHUqZAa8Q7AkIdg&biw=1517&bih=731 Link to comment
gabypyly Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Nu este mufa c-type . Este o mufa normala micro usb doar ca este mai lunga deoarece carcasa este groasa , telefonul fiind rezistent la apa. Este IP68 . Link to comment
validae Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Așa este, e un Micro USB 2.0 cu mufa lungă.Se găsesc și încărcătoare cu asemenea mufă, eu am ceva asenănător de la un Huawei. Link to comment
gabypyly Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Eu nu gasesc nicaieri sa cumpar. Este si adaptor de la mufa scurta la mufa lunga dar nu gasesc nici asa ceva. Link to comment
ort3ov Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Salutare ! Ceva ca in poza am eu, daca este compatibil va trimit , numai ca e mai scump transportul decat cablu ! Link to comment
gabypyly Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Este la fel ca si mufa micro usb , dar este mai lunga ? O poza se poate din fata ? Se poate masura ce lungime are ? La ce pret este ? Link to comment
ort3ov Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 poza din fata https://ibb.co/iYfwO7 lungime 8mm Link to comment
gabypyly Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Eu zic ca e la fel si la 8 mm cred ca e bun. Pret ? Cum se poate trimite ? Trimiti prin posta ca e mai ieftin ? Link to comment
Guest laurapopa Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Buna seara, am si eu nevoie de un cablu/ incarcator/ adaptor pentru telefonul Blackview BV6000, nu stiu unde sa mai caut. La fel ca in postarile precedente, mufa este asemanatoare cu o mufa micro usb, doar ca este mai lunga. Multumesc. Link to comment
validae Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Ca ăsta ? https://www.emag.ro/cablu-usb-microusb-mufa-lunga-pentru-telefoanele-kruger-matz-drive-4-4s-si-drive-5-km0359/pd/D1HNYCBBM/ Link to comment
AndreiIr Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Mergi la magazin cumperi un cablu de date , si tai invelitoare de pe langa mufa , cea de cauciuc , pana o sa poti lungi mufa sa intre destul . Link to comment
Recommended Posts