cuuiu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Telelevizuru-l a fost trasnit{de natura} si alimentarea cu-MC44603AP,final-P6NC60FP.Ce-as dori mai mult daca ma puteti ajuta cu o schema,deoare-ce are are puscate mai multe rz smd.IMI cer scuze daca nu am citit corect sasiulWK95.Va multumesc. Link to comment
mircea626 Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 sasiu L9.2 http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=7.0 Link to comment
cuuiu Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Sunt mai nou in depanarea produselor recente,cu totu-ca am atelier de10 ani,stau prost cu documentatia,internet am acasa de 4 luni si nu ma prea stiu,asa ca-mi cer scuze DL.Mircea[Tavi].Philipsu-l lam rezolvat na fost asa greu,dar nu am reusit sa gasesc nimic la adresa respectiva{cu totu-l ca am citit instructiunile tot nu reusesc sa vad o schema} Daca nu deranjez prea mult as dori o informatie{sa nu-mi spuneti profesor}Va multam mult. Link to comment
cuuiu Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Sunt anumite {user} pe care nu le inteleg,va rog sa ma scuzati,stiu ca timpu-l face bani,si nu am pretenti ,nu vreau sa deranjez mult.Am citit mult inainte de cere informatii {REGULI} dar totusi sunt mai nou pe internet si nu ma prea descurc.ROG mii de scuze.Printrealtelea am intrat la bodeca sau... si am vrut sa dau si eu un raspuns si am primit raspuns-AI GRIJA DL. ESTE MODERATORU-Asa ca am dato-n bara.Va rog sa ma scuzati . Link to comment
cuuiu Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Antretimp am mai citit ,si am observat {scimba-ti locatia}Dar ce-a mai tare a fost aia cu la minut. Link to comment
mircea626 Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Antretimp am mai citit ,si am observat {scimba-ti locatia}Dar ce-a mai tare a fost aia cu la minut.deci ,sincer iti spun,eu n-am inteles mai nimic din ce ai spus.incearca sa fii mai coerent Link to comment
Tavi Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 incredibil cum trec unii prin scoala ca rata prin apa , nu se lipeste nimic de ei NU se scrie niciodata cu â la inceputul unui cuvant ! ce puii mei de scoala ati facut ... daca ma iau de voi ziceti ca sunt eu rau Link to comment
cuuiu Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Va dau pace,ma apuc de gramatica Link to comment
Recommended Posts