Guest sang Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Va salut, AM achizitionat in urma cu ceva timp un ministrung SP80. La demontarea axului principal, pentru a verifica starea lagarelor si a repozitiona penele cu filet care expandeaza lagarele (fostul proprietar folosea 2 cuie de 5 mm in lucul celor 2 suruburi), am ciobit pe o bucata de 50 mm fulia mare din grupul monobloc de fulii de pe axul strungului. Presupun ca nu mai poate fi reconditionata si as dori - contra cost - sa-mi faca cineva alt grup de fulii identic cu cel original. Fulia originala este din fonta. Presupun ca este ok si din Aluminiu. Multumesc. Link to comment
invest20042001 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited) faceti rost de material si v-o fac eu. Trimiteti modelul si materialul prin curier si o rezolvam. Edited February 6, 2018 by invest20042001 Link to comment
invest20042001 Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 .....................cu multa placere. Link to comment
Recommended Posts