dutu590 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 stie cineva cum se conecteaza aceasta interfata la mufa MFD2, magazia CD ? are cablul taiat......si nu stiu cum sa il leg in mufa !!! https://postimg.org/gallery/2fyz2p1xa/ Link to comment
dutu590 Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 vin cu o rugaminte:am un astfel de adaptor si a fost dat jos de pe masina de un destept care a taiat cablul dintre adaptor si MFD2..............problema este ca am pierdut bucata de cablu cu mufa alba, 12 pini. Ati putea - va rog mult - sa faceti o corespondenta a pinilor de la mufa adaptor la pinii de la mufa alba ( care pin de la adaptor in ce pin merge la mufa alba )multumesc Link to comment
dutu590 Posted February 4, 2018 Author Share Posted February 4, 2018 ms, am primit raspuns pe un alt site mai putin tehnic, dar cu oameni mai amabili ! Link to comment
dan cod Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Probabil de la cineva care are așa ceva ,sau are corespondență fiindcă altfel e greu de ghicit. Link to comment
dutu590 Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 da, de la cineva care avea asa ceva am primit ajutor......pe ghicite nu merge ! Link to comment
Recommended Posts