Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme card reader


Guest GOGUROMEO48

Recommended Posts

Guest GOGUROMEO48

Am un LENOVO Thinkpad T510, I5 , 4GB ram , Windows 10 cu licenta.

PROBLEMA :In momentul in care introduc un SD card in reader se aude sunetul de confirmare dar nu imi apare nimic in " device and drives ". Daca dau un REFRESH in fereastra imi apare "SD card F:" dar nu il citeste .
Daca scot cardul SD si il introduc printr-un adaptor USB totul este OK.

Un sfat , o sugestie ?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

In general majoritatea utilizatorilor cand reinstaleaza windows-ul sau fac upgrade lasa windows-ul sa isi instaleze singur driverele,de aici pot iesi incompatibilitati intre driverele universale ale windows-ului si componentele hardware ale pc-ului.Exista 2 variante de a incerca repararea acestor probleme:---1 pentru cei mai avansati un pic se cauta manual,pe internet driverul lipsa si se instaleaza manual din locatia in care a fost salvat fisierul cu driver-ul,inainte de aceasta operatie se dezactiveaza instalarea automata a driverelor din "Advanced sistem settings" de ex in windows7---2 pentru cei mai putin familiarizati cu pc-ul se instaleaza un program automat de cautare si instalare drivere de exemplu https://www.iobit.com/en/driver-booster.php Driver booster.Se descarca se instaleaza se ruleaza pe pc pentru a scana pc-ul si el va cauta si descarca driverele inlocuitoare pentru drivere vechi sau lipsa.Pe mine m-a scos acest program de cateva ori din incurcaturi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines