Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig 32VLE8042 s led_ul STBY clipeste de 2 ori si nu porneste


Recommended Posts

Am TV_ul din titlu ,care dupa cuplarea la retea iese din starea de STBY ,dar ecranul nu se aprinde.Am controlat sursa este ok. Am scos memoriile (25Q16BVsig + 25Q80BVsig) ,le-am salvat.Am facut un stick cu firmware si Mboot. Am introdus stick_ul in USB ,am alimentat tv cu butonul "P+ " apasat ,dar nu apare meniul de update ,se aprinde numai backlight_ul si clipeste LED_ul de la stick(dovada ca-l citeste). Stick_ul de 8GB.

A mai patit cineva la fel ? Este stick_ul prea mare ? Nu am soft_ul corect ?

post-210817-0-23669500-1516744421_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna seara,

Va multumesc mult Leoncris ,exact ce imi trebuia ,am facut exact cum scria in fisierul readme.txt ,dar tot nu apare nimic nici dupa o jumatate de ora. Stickul de 8GB i-am facut o partitie activa de 2GB (cu DISKPART) si l-am formatat in sistem FAT. Intradevar citeste mai mult de pe el cand il bag chiar se opreste si reporneste o data in schimb nu apare nimic pe lcd ,doar backlightul se aprinde.Am verificat un pic si Tconul ,are tensiune ,siguranta buna ,3,25V stabilizat.

Maine fac rost de un 25Q16BVsig si ii pun bin_ul din atasament(2) in eventualitatea ca ar putea fi deteriorata fizic memoria.

Link to comment

TV rezolvat !

1) Am mai introdus o data stickul (cu fisierul Target) ,bagat in priza cu 'P+' apasat si l-am lasat aprox 15 min ,timp in care a citit stickul si tv sa oprit si repornit singur. Numai ca dupa boot_area asta ceva sa intamplat ,Tv raspundea la comenzi ; P+ ;P- ; POWER ;V+; V- etc ,dar tot fara imagine si OSD .De cate ori dadeam o comanda clipea LEDul de STBY.

2)Am luat schema si conform acesteia de imagine raspunde Tcon si IC1 (URSA). IC1 are si el o memorie SPI ; 25Q80BVsig.

Am gasit in documentatia data de Leoncris un fisier '' ursa.bin '' (Target\BEKO_BIN_FILES\ursa\ursa.bin) ,am scos 25Q80BV si l-am programat cu acel fisier. Acum am imagine si OSD.

MULTUMESC ptr ajutor

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines