Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest kty_star

FINE TUNING MIVAR 14P1

Recommended Posts

Guest kty_star

Poate pare banal dar nu reusesc sa reglez fin un mivar 14 p1 .Rog pe cei care s-au confruntat cu aceasta problema sa ma ajute.Mentionez ca nu merge ca la celelalte modele Mivar cu video + sau - iar dupa apasarea lunga a tastei function in bara care se deschide nu este decat contrast ,lumina si culoare -lipseste sintonia (reglaj fin).Am telecomanda originala a lui si mi-am batut capul o zi intreaga cautand toate variantele dar fara succes.

Link to comment
Share on other sites

petre , nu ai citit ca e telecomanda lui ?kty_star , depanatorul 25 - pagina 14se apasa tasta FUNZ de pe panou , tv se comouta pe canalse apasa din nou FUNZ si se tina apasata pana pe ecran apare succesiv afisat CPONTRAST-LUMINA-CULOARE-SINTONIA asta e acordul fin , se regleaza cu P/C +/- , se memoreaza cu MEMobligatoriu trebuie sa mearga nu stiu daca acest model are un mod hotel care sa ii anuleze partea de cautare

Link to comment
Share on other sites

Guest kty_star

Nu are un mod hotel activ deoarece cautarea in sine a canalelor si memorarea lor se poate face.Procedura o cunosc ,am incercat ce scrie in depanatorul 25 dar surpriza dupa apasarea lunga a tastei function nu apar decat contrast lumina si culoare -nu apare si reglajul fin.Am convingerea ca accesul la acordul fin se face tot in faza de programare dar nu stiu cum.De asemenea telecomanda nu are pe ea video + sau -.Deci cum so face acordul fin al canalelor????????????

Link to comment
Share on other sites

La prima apasare a tastei FUNZ se trece pe modul canale.Pentru a trece pe reglajul fin(sintonia fine) se tine apasat 2-3 secunde tasta FUNZ pina apare contrastul ial la urmatoarele apasari ale tastei se regleaza culoarea lumina si ultimul e reglajul fin.Numai cind esti in AV nu apare functia respectiva.

Link to comment
Share on other sites

Guest kty_star

Of. Sunt pe programe si nu in av si nu apare dupa apasarea lunga a tastei Funz decat contrast,culoare si lumina.Sintonia-lipsa.Sa fie dumpul afectat?Tv a avut trafo linii def.A avut defect si finalul video ceea ce ma duce cu gandul la descarcari.

Link to comment
Share on other sites

Guest kty_star

Mersi gabita.Asa e cum ai spus tu. Nu apare decat asa-tv oprit si pornit cu tasta Funz apasata.INCA O DATA MULTUMESC!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines