Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru PC 2x40w Rms


Guest berti

Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sincer? mai bine asteapta pana maine sa fac poze la ampliful meu in cutie de sursa (parca tu ai postat ca te intereseaza poze, nu?) :)nu poti cere mult de la tda-ul ala, si ar fi fost mai bine facut intr-o cutie de cd-rom, am in proiect un asa amplif dar inca n-am timp sa ma apuc, cutia de cdrom e deja modificata... si in rest nimic :d eu zic ca ar merita banii dar depinde si de ce vrei tu de la un amplificator. parca eu nu mi-as incalzi componentele din carcasa cu asa ceva, mai bine in afara, sau ventilat in carcasa de cdrom.cat despre calitate, nu se compara un stk cu un tda... cel putin mie urechea imi spune stk (si specificatiile tot in directia aia bat)

Link to comment
Guest DarcU

vrajeala.Sigur e cu TDA 8560Q adica 2x40 W pe 2 ohmi TEORETIC.Asta am si io in calc. Inca n-am poze o sa le pun cand o sa am.Tot in cutie de sursa :d.Faza e ca imi baga un bazait tampit daca alimentez de la sursa si bag pe placa de sunet in acelasi timp.Maine poimaine imi bag un traf.

Link to comment
  • 3 months later...
Guest Racer

Mai fratzilor ce idee mi-ati dat.Pana acum tot m-am gandit ce carcasa sa folosesc pentru viitorul meu amplificator cu TDA 7294....Folosesc carcasa PC-ului.Acuma ce vreau sa va intreb pe voi.Daca pun un transformator in carcasa nu influenteaza cu nimic componentele calculatorului? Daca da ce trebuie sa fac?

Link to comment
  • 5 months later...

Poate e cam vechi threadul dar eu am stat cu un traf de 100W in carcasa, pus fix sub sloturile in care se prinde hardul. traful era pt un TA8210. am renuntat la el pt ca daca imi trebuia ampliful la altceva trebuia sa car tot calculatorul cu mine, sau sa scot ampliful afara.De intamplat nu s-a intamplat nimic cu calculatorul, decat ca a devenit mult mai greu :lol: , dar am renuntat la idee deoarece consider mai practic un amplif in carcasa separata de calculator.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines