Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Hannspree model HSG1211


Recommended Posts

Buna ziua

 

Tv.ul nu gaseste niciun program pe selector si nici pe VGA, HDMI nu "vede" nimic. La o masuratoare pe selector am 5 V SCL, SDA, si 5V VCC. AGC este f mica aprox 0,2V. As dori o indrumare spre un link.pt. un manual service, sau daca are cineva schema lui.

 

Sursa- 40- E461C0-PWG1XG

Main- 40-MT10B2-MAA2XG

Sasiul nu.l cunosc.

Edited by sandeel
Link to comment

"Sasiul nu.l cunosc." - SE40LMNB2EBCT

Panel: LTA400HM13

Da , exact...insa nu eram sigur Leoncris, adica nu stiam ca se citeste si de pe capac(sasiul).Multumesc mult.

Va rog..nu puteti sa o descarcati dvs., eu niciodata nu reusesc sa trec de testul lor.

Edited by sandeel
Link to comment

Buna seara

 

Aduc in actualitate subiectul. Minunea a tinut 3 zile, tv. s-a intors inapoi exact cu acelasi defect.Am rescris dumpul din nou dar tinandu-l sub observatie observ ca face anumite figuri in functionare, adica intrerupe semnalul se vad purici cu zgomot, apare din nou imaginea.....Ma gandesc ca este defecta fizic memoria. CI.ul este de tipul MX25L6445E. Dupa datasheet este o memorie mai speciala cred eu, (High performance, Serial flash specification). Rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc un CI. asemanator, cu aceleasi permante.Eu nu.l gasesc .Va multumesc anticipat.

Edited by sandeel
Link to comment
  • 2 months later...

Buna ziua

Aduc in actualitate acest subiect. Asa cum spuneam mai sus acest LCD, a venit cu defect de memorie. Am rescris dumpul cu un altul, adica cel care mi l.a trimis atunci d.l Andrei si tv.ul a pornit, a gasit programele analogice si le.a memorat.Nu  observasem eu in graba mea, ca nu.mi memorase si programele digitale. I.am dat din nou o cautare de data aceasta pe submeniul canale digitale si analogice si surpriza a fost ca au disparut si cele analogice si mi.a distrus si dumpul pt. ca ulterior dupa o noua cautare doar pe analogice nu mi.a mai gasit niciun canal.OK., am rescris din nou dumpul, de data asta pe cel salvat, adica originalul. Acum imi zic cu cel original trebuie sa mearga. Din nou cautare pe analog si digital. Nimik. nu gaseste niciun canal. Rescriu dumpul si dau cautare doar pe analog. Gaseste canallele, le memoreaza si bun. Nedumerirea mea este urmatoarea : ce se intampla atunci cand dau cautare pe canale digitale si imi strica softul. Ajutati.ma va rog. Cu multumiri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines