Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire gu50 SE


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Al doilea calcul mi se pare mai corect , dar iti recomand sa pui sarma mai groasa in primar pentru a obtine o rezistenta cat mai mica ( poate 0.4mm ). Tine minte ca inductanta creste proportional cu patratul numarului de spire , daca vrei bas pune cat mai multe spire . Sper ca stii ca trebuie bobinate mai multe sectiuni de primar si secundar intercalate , altfel iti va merge prost la inalte . Succes .

Link spre comentariu
Vizitator CDT

Din datele care le ofera JRE Electronics (cred ca firma e din Germania) pt un etaj SE GU50 puterea e de 18W, iar traful de iesire RTS020.25/8/4 are primar de 2,5k si sectiunea de 13 cmp, ceea ce le asigura o banda de 25 Hz -55 kHz. In general nu strica o mica supradimensionare a miezului (10-25%), atat din cauza calitatii tolelor care nu intotdeauna e cea mai buna, cat si din cauza formei si asezarii tolelor care in final reduc suprafata efectiva a miezului. un miez cu suprafata mai mica reduce banda la frecvente joase. personal as opta pentru datele germanilor, in nici un caz varianta de 9,5cm2. ca numar de spire cel de 1580 mi se pare mai realist.

Link spre comentariu

nu are nimeni timp sa ma ajute si pe mine? dispun de tole E20 din siliciu orientat

Pentru a te putea ajuta cu calculul trebuie sa spui si ce frecventa inferioara (cu atenuare 3dB) vrei sa obtii. Daca vrei sa folosesti neaparat tole E20 atunci se poate face un calcul pornid de la aceasta conditie si frecventa inferioara va rezulta cit va rezulta din calcul. Hotaraste cum vrei.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări