Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
DREDD

reincarcare cartuse imprimanta hp1018

Recommended Posts

Salutare tuturor! Am o imprimanta laser HP1018, la care mi s-a terminat tonerul. As prefera sa o reincarc decat sa cumpar un cartus nou - care e destul de scump. Stie careva cum trebuie sa procedez ? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

In primul rand trebuie sa separi acel cartus in cele doua parti componente (sunt doua bolturi metalice in lateralele cartusului, plus capacul prins cu surub ) pentru a ajunge la capacul prin care poti introduce tonerul. Cu putina rabdare si ceva scule poti scoate acele bolturi. Capacul prin care poti introduce tonerul este de culoare alb mat si diametru de 1-1.5cm. Il scoti , faci o palnie de hartie , agiti bine tonerul din tubul de refil si il versi usor in cartus. Ai grija sa nu inhalezi praful care se degaja!!! . Cateva operatii care ar merita facute odata cu demontarea cartusului ar fi curatarea tonerului rezidual si eventual curatarea cilindrului de eventuale impuritati(aceasta din urma este necesara numai in cazul in care sunt vizibile urme de toner pe cilindru, cu o carpa moale si alcool izopropilic...). La asamblare ai grija ca intre cele doua parti sunt miste arculete( in unele cazuri gasesti munai unu), reintroduci bolturile, aspiri cartusul , la fel si imprimanta (cu grija sa nu rupi ceva prin interior). ATENTIE la ce tip de toner refil folosesti, echivalent pentru acest tip de imprimanta.Bafta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines