Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ulei siliconic - contact electric si termic

Recommended Posts

Salutare...acum 2 ani lucram la alta firma, si pentru montarea tiristoarelor de putere (2500A) foloseam un ulei siliconic care il puneam si pe tiristor si pe bara de contact care era racita cu apa...procurarea de facea de la Inductotherm, inclusiv a tiristoarelor, insa pretul era cam piperat....Daca ma poate ajuta cineva la o solutie de acest gen, in vederea achizitionarii unui astfel de ulei, care nu prea am date, fisele tehnice le-am aruncat de mult...Exclus vaselina siliconica, intrucat contactul electric va fi compromis...multumesc si sper ca am scris unde trebuie

Ma gandeam la Kontact701....astept pareri....

Edited by catalin004
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalin004

3

• PINTI

2

• leoncris

1

Popular Days

Industriala....montare SCR-uri pe radiatori, dar si contact electric foarte bun....am gasit Penetrox A, insa cam scumpicel...in fine pentru firma nu este....dar la cealalta firma aveam un fel de ulei...

modernizare.....de fapt firma Softronic cred ca inca mai produce....cate una....

Edited by catalin004