Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest adinosh

HELP bloc optic laser

Recommended Posts

Guest adinosh

Salutare.

Am o mare problema: Un radioCD Blaupunkt care scos din cutie nu a citit decat originale iar acum nici macar de alea. Ma gandesc ca ar putea avea ceva blocul optic. Este un OPTIMA 725C2 si se pare ca este produs de JVC. Stie cineva de unde pot achizitiona asa ceva? ''Gogul'' nu zice nimic despre modelul asta; cel putin nu pe pagini romanesti.

Orice sfat este mai mult decat binevenit.

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest adinosh

Folosesc si originale si facute la calculator (audio si mp3). Dar nu exista nicio legatura intre ele. Citeste mp3 facut pe computer dar nu citeste altul original...Nu am incercat niciun CD-RW pana acum. Oricum si cele pe care le citeste le ''incarca'' in aproximativ 30 sec.De ce obosesc blocul optic? in specificatiile playerului zice ca citeste CD-R, CD-RW si mp3.Se poate mari cumva intensitatea laserului sa ''vaza'' mai bine?

Link to comment
Share on other sites

Guest adinosh

E nou. La garantie ce motiv sa invoc? Practic el citeste...Dar ce vrea el.Am presupus ca ar avea ceva zgarieturi CD-urile care nu le citeste si am facut un CD nou scris la 8X si nimic; nu-l citeste. Intrebarea mea pentru mesteri este alta: Exceptand blocul optic, ar mai putea fi si alta cauza pentru disfunctionalitatea lui?

Link to comment
Share on other sites

Guest adinosh

Am reglat potentiometrul ala pana se aude ca un radio care prinde postul cu paraziti...Este cineva din Bucuresti dispus sa incerce o calibrare (contra cost evident)? Sau macar o recomandare. Merci.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines